De Nonnevot

(Carnavalsversnapering) Aanbod van LeefLiev: van een CarnavalsVOT voor een symbolisch bedrag naar een objectief Inzicht in je huidige leefstijl! Van oorsprong vierden alleen katholieken Carnaval, voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen zetten zij nog even de bloemetjes buiten. Anno 2022 kunnen wij Bourgondiërs er nog altijd wat van, maar na Aswoensdag moeten we niet meer denken aan nóg meer‘zoore heering en huidvleis, pilskes en friet’. We verlangen terug naar ‘fris en fruitig’ !

Dus nemen we op donderdag vaak overhaaste beslissingen en stoppen resoluut met roken, alcohol en gaan op dieet. Maar eerlijk is eerlijk: voor hoe lang dit jaar? Misschien heb je behoefte aan een gezondere leefstijl die bij jou past en blijft passen. Een nieuwe basis waarheen je met plezier terugkeert na uitstapjes zoals een feestje, weekend, vakantie, carnaval, enz.

LeefLiev ondersteunt jou bij het vinden van blijvende veranderingen richting een sterkere basisgezondheid.

Als beginnende praktijk bied ik gedurende deze vastentijd het traject ‘Inzicht’ aan voor een symbolisch bedrag. Na een paar gesprekken en een aantal thuisopdrachten lees jij in jouw persoonlijke leefstijlanalyse terug hoe het op dit moment gaat met Voeding, Beweging en Ontspanning en op welke onderdelen jij gezondheidswinst kunt scoren. Meer weten?

Meld je vrijblijvend aan via www.leefliev.nl of bel 0612498682. ‘

 

Van Inzicht naar Verandering naar Evenwicht