Menu op maat.

Voor als jij:

– Gezonder wil gaan eten, maar je weet niet altijd wat je dan moet koken;

– Genoeg wil eten, maar je weet niet wat voor jouw lichaam en leefstijl genoeg is; 

– Een houvast voor je voeding wil, met dagelijkse recepten en ideeën die bij jou passen;

– Graag een menu wil dat voor jou op maat is gemaakt, maar waarvan ook je gezin kan mee- eten;

– Een op maat gemaakt advies wil, die wel rekening houdt met jouw voorkeuren (vlees, vis, melk, spruitjes, enzovoort);

– Gezond wil eten, maar het moet wel makkelijk mee te nemen zijn, bijvoorbeeld naar je werk;

– Nooit meer wil lijnen, maar niet goed weet wat je dan wél mag eten;

– Die helpende hand voor nu heel welkom vindt.

Voel jij je aangesproken? Dan kun je bij LeefLiev een Menu Op Maat krijgen. Dit is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, waaronder lichaamssamenstelling, leefstijl en dagelijkse beweging. Als je je wensen hebt ingevuld, ontvang je elke week jouw menu’s op maat. De weekmenu’s zijn al verkrijgbaar vanaf €6,95 per maand. Vul hieronder je gegevens in om te bekijken of de menu’s wat voor jou zijn!

Denk je dat je toch meer ondersteuning nodig hebt bij het aanleren van nieuwe eetgewoontes? Of wil je liever een persoonlijk advies over de beste samenstelling van de voedingsstoffen? Dan kun je met LeefLiev samen Menu Op Maat in gang zetten. Klik dan hier om contact op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ben je er niet zeker of de ingevulde waardes wel kloppen? En of dit voor jou echt wel de juiste verdeling is voor de koolhydraten, eiwitten en vetten? Met een eenmalige analyse en adviesgesprek help ik je op weg waarna je zelf verder kunt met de weekmenu’s. Een eenmalig analyse- en adviesgesprek kan live of online en wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar (vraag naar de voorwaarden).

In een individueel coachingstraject gaat het vooral over je emoties, gedachten, omstandigheden en gevoelens. Door hier meer inzicht in te krijgen kun je makkelijker toewerken naar nieuw gedrag. 

Een traject bij LeefLiev wordt altijd op maat gemaakt en op basis van €60,- per uur.